فراخ بالبرتقال
المقادير:
عدد 1 فرخه
المقادير:
عدد 1 فرخه
ثمرة بصلة مبشورة
مقدار روز ماري
وفلفل اسمر
وكمون وبهارات
فص توم
مقدار عصير برتقال وبشر البرتقال
التحضير:
تقطيع الفراخ وحشوها بالتتبيله وهى بصلة مبشورة وروز ماري وفلفل اسمر وكمون وبهارات وفص توم واحد
علشان النكهةوشوية عصير برتقال وبشر البرتقال
الطبخ: نضع بشر البرتقاله علي باقي البصل المتبل وشوية عصير علي بطاطسية متقطعة
ترص البطاطس في الصينية من تحت ورصيت الفراخ عليها من فوق خمس دقايق علي البوتجاز
وبعدها دخلتها الفرن لمدة ساعة الا ربع
وتقدم مع مكرونه اسباكتى
وبالهنا والشفا
مقدار روز ماري
وفلفل اسمر
وكمون وبهارات
فص توم
مقدار عصير برتقال وبشر البرتقال
التحضير:
تقطيع الفراخ وحشوها بالتتبيله وهى بصلة مبشورة وروز ماري وفلفل اسمر وكمون وبهارات وفص توم واحد
علشان النكهةوشوية عصير برتقال وبشر البرتقال
الطبخ: نضع بشر البرتقاله علي باقي البصل المتبل وشوية عصير علي بطاطسية متقطعة
ترص البطاطس في الصينية من تحت ورصيت الفراخ عليها من فوق خمس دقايق علي البوتجاز
وبعدها دخلتها الفرن لمدة ساعة الا ربع
وتقدم مع مكرونه اسباكتى
وبالهنا والشفا
الخميس يناير 05, 2012 3:16 am من طرف Admin
» صحافة القاهرة اليوم الخميس، 5 يناير 2012
الخميس يناير 05, 2012 1:43 am من طرف Admin
» من لا يرتكب أخطاء..لا يستطيع تحقيق الإكتشاف
الأربعاء يناير 04, 2012 8:20 am من طرف Admin
» ماهو المن والسلوى؟
الأربعاء يناير 04, 2012 8:13 am من طرف Admin
» لماذا يشرب المسلمون الماء على ثلآث مرَّات ?
الأربعاء يناير 04, 2012 8:01 am من طرف Admin
» صحافة القاهرة اليوم الأربعاء، 4 يناير 2012
الأربعاء يناير 04, 2012 5:31 am من طرف Admin
» وقت الفراااااغ
الثلاثاء يناير 03, 2012 5:41 am من طرف Admin
» صحافه القاهره اليوم الثلاثاء 3 يناير 2012
الثلاثاء يناير 03, 2012 4:50 am من طرف Admin
» "صحافة القاهرة"_ الإثنين، 2 يناير 2012
الإثنين يناير 02, 2012 2:50 am من طرف Admin